Even voorstellen

NaamWilleke

Over Willeke
Willeke is 45 jaar en woont met haar man Maurice en drie kinderen van 7, 10 en 13 jaar.

Vraag en antwoord

Waarom heb je gekozen voor deze keukenstijl?
We wilden een stoere en landelijke keuken, maar wel een keuken die qua materialen en gebruik goed leefbaar is. Na het bezoeken van een aantal keukenzaken kwamen we binnen bij Keukenstudio Maassluis. We zagen direct dat zij de stijl hadden waar we naar op zoek waren.

Wat vond je belangrijk bij het ontwerp van de keukenopstelling?
Dat er een eiland in de keuken zou komen. Het is geen kookeiland geworden, maar we hebben nu wel veel werkruimte gekregen. En we wilden veel lichtinval. In ons vorige huis was de keuken vrij donker, dus met de bouw van dit huis hebben we goed gekeken naar de vele raampartijen.

Wat zou je absoluut niet willen missen in de keuken?
Dit eiland. We hebben barkrukken besteld, maar die zijn helaas nog niet geleverd. Dat zitten aan de bar doet mij denken aan vroeger bij mijn moeder thuis. Als mijn moeder aan het koken was, zaten wij er altijd bij. En ik merk het nu al in deze keuken. We zijn hier eigenlijk altijd.

"Mijn drie kinderen sporten altijd onder etenstijd, dus ik houd hun eten warm in de lade."

Hoe ziet jouw dagelijkse routine in de keuken eruit?
Doordeweeks kook ik. Ik gebruik de combi-stoomoven en warmhoudlade heel veel. Mijn drie kinderen sporten altijd onder etenstijd, dus ik houd hun eten warm in de lade. In het weekend kookt mijn man graag. Hij kan dan ook uren bezig zijn met het halen van verse streekproducten bij diverse bedrijven in deze omgeving en gaat dan thuis aan de slag. Weet je wat mij ook opvalt met de combi-stoomoven? Ik heb onlangs een cake gebakken en die was veel luchtiger en smaakte ook veel lekkerder.

Hoe ben je aan de keuze van deze apparaten gekomen?
Keukenstudio Maassluis heeft ons geadviseerd welke apparaten het best bij ons passen en we zijn naar Miele geweest om de kookdemo bij te wonen.

En wat zijn jouw ervaringen met de apparaten?
In het begin was het even wennen om met de combi-stoomoven te koken, maar het is ideaal en alles smaakt veel lekkerder. Grote verrassing vind ik de PerfectFresh-lades in de koelkast. Alle producten blijven echt veel langer vers en goed. De gaskookplaat past qua uitstraling goed bij deze keuken. We hadden ook aangegeven dat we op gas wilden koken, maar voor het gemak met schoonmaken zouden we nu toch eerder voor een inductiekookplaat gaan. We hadden ook een iets kleinere kookplaat kunnen nemen, want met de combi-stoomoven gebruiken we nu veel minder pitten.

Heb je tips voor andere mensen die een nieuwe keuken gaan aanschaffen?
Kijk of het mogelijk is om voor veel lades te kiezen. Je gebruikt de ruimte veel optimaler en je kunt overal makkelijk bij.

"We hadden ook een iets kleinere kookplaat kunnen nemen, want met de combi-stoomoven gebruiken we nu veel minder pitten."

De keuken is gekocht bij Keukenstudio te Maassluis.


Keukenstudio Maassluis B.V.
Mozartlaan 334
3144 NH MAASSLUIS
010-5920200
Routebeschrijving
Bezoek website