Even voorstellen

NaamMariëla

Over Mariëla
Mariëla is 46 jaar en woont met man en drie kinderen in een sfeervolle, volledig verbouwde woning.

Vraag en antwoord

Wat een sfeervolle woning hebben jullie!
Ja, we zijn er ook heel blij mee. Het hele huis is gestript en opnieuw opgebouwd. Het begon met de wens voor een nieuwe keuken, maar dan val je al snel van de ene woonwens in de andere. In eerste instantie hadden we het erover of we wilden verhuizen, maar dit huis zou na de verbouwing aan al onze wensen voldoen. We hebben dus besloten hier te blijven wonen en hebben het complete huis verbouwd. Tijdens de verbouwing zijn we vlakbij in een vakantiehuis gaan wonen. Na zeven weken was alles klaar.

Volledig gestript en verbouwd in zeven weken?
Klopt. Ik dacht in eerste instantie ook niet dat het zou lukken. Maar Coen van Keukenstudio Maassluis heeft volledig toezicht genomen op het project en iedereen aangestuurd. Na zeven weken was ook echt alles klaar. Alles is nieuw, van het aftimmeren van de zolder en het plaatsen van nieuwe ramen, deuren en een nieuwe badkamer, toilet en keuken tot een complete chillruimte voor de kinderen in de kelder.

“Voor ons is de lade ideaal, omdat de kinderen nog weleens op andere tijden thuiskomen.”


Was Keukenstudio Maassluis de eerste keukenzaak die jullie bezochten?
Nee, bij de eerste zaak die we hadden bezocht voelde het alsof we werden gedwongen om te kopen wat de keukenverkoper wilde. Er werd niet goed naar ons geluisterd. We wonen 18 jaar in ons huis en weten wat we wel en niet willen. Vrienden hebben geadviseerd om naar Keukenstudio Maassluis te gaan. Daar vragen ze vooral naar jouw wensen. Nou, dan kom je veel sneller bij het realiseren van je plannen! En we zijn blij dat we besloten hebben alle plannen te laten uitvoeren en niet alleen de keuken. Keukenstudio Maassluis heeft goed meegedacht over de inrichting van alle ruimtes Hij kwam met hele goede suggesties, zoals hier in de keuken. De ketel is vervangen, de wasmachine en droger uit de keuken verplaatst naar de kelder en zo ontstaat er hier een strakke wand die je kunt openen.

Dat is een praktische oplossing.
Dat vind ik ook. De ketel is uit het zicht en ik heb heel veel ruimte om bijvoorbeeld schoonmaakspullen op te bergen.

Kun je aangeven wat jouw nieuwe keukenwensen waren?
Ik wilde heel graag een apothekerskast. De keukenverkoper waar we in eerste instantie naar toe gingen, gaf aan dat dit niet zou passen. Bij Keukenstudio Maassluis werd deze wens wel serieus genomen en ik ben heel blij met deze kast. Een tweede eis was een vrijstaand fornuis. Ik heb Spaanse roots en mijn oma had precies zo’n fornuis. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik als kind in mijn oma’s keuken was en zij achter dat fornuis stond. Het is overigens het enige apparaat dat niet van Miele is. Als Miele zo’n fornuis zou hebben, dan was echt alles van Miele geweest.

Waarom kozen jullie voor Miele-apparaten?
Die keuze was heel simpel. Met de vorige apparaten hebben we zoveel ellende gehad. Ik heb er geen zin meer in om elke keer mijn vaatwasser te moeten laten vervangen, dus ik zei tegen mijn man dat we in de nieuwe keuken apparaten moesten nemen die goed zijn. Naast het fornuis hebben we een combi-stoomoven en warmhoudlade. Voor ons is de lade ideaal, omdat de kinderen nog weleens op andere tijden thuiskomen. En de combi-stoomoven gebruik ik heel graag. Mijn brownies komen er lekkerder uit dan bij een gewone oven. Voor rosbief gebruik ik de bratometer, dan komt het vlees er altijd goed uit.

Ik zie dat je ook twee koelkasten hebt?
Ik moest altijd de koelkast volproppen, daarom wilde ik er twee. We hebben nu twee volle koelkasten, zegt Mariëla lachend.

De koel- en diepvrieskast hebben PerfectFresh-lades. Wat vind je daarvan?
Ik vind ze ideaal. Alles blijft veel langer vers en groenten en sla blijven heel mooi. Ook die lades zitten vol. Mariëla begint te lachen, de supermarkt zit om de hoek.

Wat is jouw favoriete apparaat?
Toch wel de combi-stoomoven én warmhoudlade.

Heb je een tip voor mensen die nu op zoek zijn naar een nieuwe keuken?
Het is ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt bij het gesprek. Iemand die naar je luistert en de tijd voor je neemt.

“Alles blijft veel langer vers en groenten en sla blijven heel mooi.”

De keuken is gekocht bij Miele Kitchen Experience Partner Keukenstudio Maassluis te Maassluis.


Keukenstudio Maassluis B.V.
Mozartlaan 334
3144 NH MAASSLUIS
010-5920200
Routebeschrijving
Bezoek website