Miele-wasmachines

Geef je wasgoed de allerbeste zorg.
Vertrouw het toe aan een Miele-wasmachine.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Binnen 59 minuten écht schoon en fris wasgoed

De nieuwe Miele SpeedCare-wasmachine staat garant voor het snelste, het beste én het meest efficiënte wasresultaat! Het unieke QuickPowerWash-programma sproeit het sop vanuit de kuip bovenop het wasgoed, waardoor het wasgoed grondig schoongewassen wordt in 59 minuten. Deze innovatieve technologie verbruikt minder water, waardoor SpeedCare-wasmachines tot wel 40% zuiniger zijn dan energieklasse A+++.

Best Reviewed


WKE 130 WPS*
“Mooie machine met een ruime trommel. Makkelijk te bedienen en de was komt er zacht en kreukvrij uit, zonder dat er extra wasverzachter in hoeft.”

WKH 272 WPS*
“Het TwinDos-systeem van Miele geeft een schoon en fris resultaat. Het automatische doseersysteem werkt en is super eenvoudig in het gebruik.”

WKM 132 WPS*
“Heerlijk zo’n grote trommel. Ons aantal keer wassen is bijna gehalveerd! Ook blijkt TwinDos een erg zuinig doseersysteem en de was wordt super schoon.”

WDD 030 WCS
“Een echte aanrader. Niet alleen een strak uiterlijk maar deze wasmachine doet ook uitstekend zijn werk. Ik wil geen andere meer!”* Bij geselecteerde Miele-dealers verkrijgbaar

Zichtbaar langer mooie was

De Thermo-SoftCare-trommel houdt jouw favoriete outfit langer mooi. Een dun laagje water tussen het textiel en de trommel zorgt ervoor dat je kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Geniet ook van minder strijktijd met de optie Voorstrijken. De trommel wordt na de laatste centrifugegang verwarmd waardoor het wasgoed al in de trommel wordt glad gemaakt.

Het beste wasresultaat automatisch gedoseerd

Een wasmachine met TwinDos-systeem doseert geheel automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor witte en bonte was. Met het speciale wasmiddel van Miele (UltraPhase 1 en UltraPhase 2) bereik je het beste wasresultaat, maar je kunt de lege cartridges ook vullen met eigen vloeibaar wasmiddel of wasverzachter. Bovendien bespaar je met TwinDos tot wel 30% aan wasmiddel.

Geen handwas meer nodig dankzij CapDosing

Wil je speciale textielsoorten wassen? Daarvoor zijn er nu de Miele-caps. Deze kleine caps voor één wasbeurt plaats je gewoon in het vak voor wasverzachter. De Miele-wasmachine doseert de inhoud van de cap op het juiste moment - volledig automatisch.

Stil, slijtvast en zuinig

De wasmachines van Miele zijn voorzien van bijzonder sterke motoren. De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele is bovendien zeer zuinig, stil en slijtvast. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor was je jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel.


Benieuwd waar je een Miele-wasmachine kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels