Miele-vaatwassers

Vertrouw je serviesgoed toe aan een Miele-vaatwasser.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Altijd plaats voor elk soort bestek

De flexibele 3D-besteklade van Miele kun je in breedte, hoogte én diepte aanpassen. Daardoor is er in de lade plaats voor elk type keukengerei, ook voor een scherp keukenmes, grote soeplepel of garde. Al het bestek ligt afzonderlijk van elkaar in de besteklade, wat zorgt voor het beste reinigings- en droogresultaat. Bovendien levert deze lade extra ruimte op in het onderrek. Handig!

Miele-bezitters zijn zeer tevreden


"Het merk Miele steekt met kop en schouders boven de rest uit", aldus de Consumentenbond. In 2016 deed de Consumentenbond een onderzoek onder vaatwasser-bezitters en wij werden beoordeeld met een 8,7! Bezitters van een Miele-vaatwasser zijn zeer tevreden over de prestaties en het gebruiksgemak van hun apparaat.

Best Reviewed


  • G 4203 SCU: maart en april 2017
  • G 4262 SC Vi: april, oktober en november 2017
  • G 4263 SC Vi: mei 2017
  • G 4268 SC Vi XXL: september 2017
  • G 6620 SC: september 2017
  • G 6000 SC: oktober 2017

Laag energie- en waterverbruik

De beste reinigings- en droogresultaten voor jouw vaat met een zuinige vaatwasser: het kan! Er zijn verschillende modellen Miele-vaatwassers verkrijgbaar met energieklasse A+++. Deze vaatwassers bereiken het beste resultaat veelal met een waterverbruik van slechts 6,5 liter.

Meer ruimte in het bovenrek

Miele heeft ook XXL-vaatwassers. Of dit in jouw keuken past is afhankelijk van de afstand vanaf de grond tot aan het werkblad; die moet minimaal 85 centimeter zijn. De extra binnenruimte tussen de rekken zorgt voor meer gemak bij het inruimen van grotere borden of hogere wijnglazen.

Sproeiarmen op alle niveaus

Een vaatwasser van Miele herken je onder andere aan de drie sproeiarmen: bij het onderrek, het bovenrek en de besteklade. Alles wordt echt schoon, omdat ze niet alleen naar beneden maar ook naar boven sproeien.

Echte Miele-kwaliteit

Wist jij dat geen enkel ander merk als Miele haar apparaten zo grondig test voordat ze de fabriek verlaten? Dat betekent dat je gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze apparaten.

Benieuwd waar je een Miele-vaatwasser kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels