Miele-stofzuigers

Vertrouw het reinigen van je vloer toe aan een Miele-stofzuiger.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Voor elke wens. Voor elke situatie.

Ontdek onze op maat gesneden stofzuigers die afgestemd zijn op jouw specifieke wensen. Zo zijn er Miele-stofzuigers voor mensen met huisdieren, mensen met een huisstofallergie en mensen met speciale vloeren. Je hebt de keuze uit verschillende modellen met elk een geheel eigen karakter. Met de originele Miele-toebehoren kun je jouw Miele-stofzuiger ook later nog aan je wensen aanpassen.

Best Reviewed


Complete C3 Cat & Dog PowerLine
“Wat een zuigkracht! De middelste stand is zelfs meer dan voldoende om alles op te zuigen, ook alle kattenharen. Ik ben fan!”

Blizzard CX1 Comfort PowerLine
“Uitstekende stofzuiger. Ruim stofreservoir en het snoer is lekker lang. Dat maakt het stofzuigen makkelijker.”

Ontdek de voordelen van de zakloze Miele-stofzuiger Blizzard CX1

Krachtig tegen stof: Vortex-technologie

Geniet met de onlangs geïntroduceerde Blizzard CX1 van een volledig stofvrije vloer. Dankzij de efficiënte zuigmond, gestroomlijnde luchtstroom en innovatieve motor realiseert deze zakloze Miele-stofzuiger een luchtstroom van meer dan 100 km per uur. Jouw vloer weer volledig stofvrij.

Uniek: gescheiden opvang van grof stof en fijnstof

Grove stofdeeltjes en fijnstof worden in twee afzonderlijke stofreservoirs opgevangen. Zo blijft het fijnstof veilig opgesloten tijdens het legen van het grote stofreservoir en dwarrelt het opgezogen fijnstof niet terug de kamer in dankzij het unieke Gore® CleanStream®-fijnstoffilter. Het legen van het stofreservoir is ongekend hygiënisch en zelfs gecertificeerd.

Click2open

Eenvoudig en hygiënisch in gebruik: het grote stofreservoir met grof stof is eenvoudig en snel te legen via één druk op de knop. Zo kom je niet in contact met het stof.

ComfortClean

Constante reinigingskracht: het Gore® CleanStream®-fijnstoffilter reinigt automatisch dankzij speciale controlesensoren. Zo blijft de effectiviteit van het filter tijdens de lange levensduur gegarandeerd. Na een aantal seconden is de Blizzard CX1 weer klaar voor gebruik.

Ontdek de voordelen van een Miele-stofzuiger met stofzak

Gebruiksgemak

Alle Miele-stofzuigers worden geleverd met drie handige hulpstukken: meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel. De toebehoren zijn - afhankelijk van het model - geïntegreerd onder de deksel of bevestigd aan een clip, dus altijd binnen handbereik. Zo kan je elke schoonmaakklus aan.

De beste reinigingsprestaties

De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat jouw vloer perfect wordt gereinigd.

Miele-kwaliteit

Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit. Van idee tot eindproduct. Miele-stofzuigers worden uitsluitend in eigen fabrieken ontwikkeld en gefabriceerd. Aan het einde van het productieproces wordt de werking van elke stofzuiger nog een keer uitgebreid getest. Pas als de apparaten deze test hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Zo ben je verzekerd van zorgeloos gebruik tijdens de lange levensduur.

Optimale hygiëne

Het air-clean-filter-systeem bestaat uit wel 12 lagen en biedt je optimale hygiëne. De HyClean-stofcassette houdt het opgezogen stof veilig vast. Dankzij de unieke 3D-technologie blijft de hoge zuigkracht behouden, zelfs bij een volle stofzak. Meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Daardoor komt alleen schone lucht weer terug in de ruimte.

Welke stofzuiger past bij jou?

Voor dierenliefhebbers
Complete C3 Cat & Dog
Voor kwetsbare, harde vloeren
Complete C3 Parquet
Voor mensen met allergie
Complete C3 Silence
De echte alleskunner
Complete C3 TotalCare
Voor bijzondere wensen
Complete C3 Brilliant

Benieuwd waar je een Miele-stofzuiger kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels