Miele-stofzuigers

Vertrouw het reinigen van je vloer toe aan een Miele-stofzuiger.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.


Vijf redenen om te kiezen voor de Miele Blizzard CX1:


  • Zakloos design
  • Onderhoudsvrij filtersysteem
  • Ergonomische Comfort-handgreep*
  • Hygiënisch te legen
  • Sterke reinigingsprestaties

* Afhankelijk van het modelSterke reinigingsprestaties door een extreem hoog vermogen

Geniet met de onlangs geïntroduceerde Blizzard CX1 van een volledig stofvrije vloer. Dankzij de efficiënte zuigmond, gestroomlijnde luchtstroom en innovatieve motor realiseert deze zakloze Miele-stofzuiger een luchtstroom van meer dan 100 km per uur. Jouw vloer weer volledig stofvrij.

Uniek: gescheiden opvang van grof stof en fijnstof

Grove stofdeeltjes en fijnstof worden in twee afzonderlijke stofreservoirs opgevangen. Zo blijft het fijnstof veilig opgesloten tijdens het legen van het grote stofreservoir en dwarrelt het opgezogen fijnstof niet terug de kamer in dankzij het unieke Gore® CleanStream®-fijnstoffilter. Het legen van het stofreservoir is ongekend hygiënisch en zelfs gecertificeerd.

Click2open

Eenvoudig en hygiënisch in gebruik: het grote stofreservoir met grof stof is eenvoudig en snel te legen via één druk op de knop. Zo kom je niet in contact met het stof.

ComfortClean

Constante reinigingskracht: het Gore® CleanStream®-fijnstoffilter reinigt automatisch dankzij speciale controlesensoren. Zo blijft de effectiviteit van het filter tijdens de lange levensduur gegarandeerd. Na een aantal seconden is de Blizzard CX1 weer klaar voor gebruik.

Ontdek de voordelen van een Miele-stofzuiger met stofzak

Gebruiksgemak

Alle Miele-stofzuigers worden geleverd met drie handige hulpstukken: meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel. De toebehoren zijn - afhankelijk van het model - geïntegreerd onder de deksel of bevestigd aan een clip, dus altijd binnen handbereik. Zo kan je elke schoonmaakklus aan.

De beste reinigingsprestaties

De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat jouw vloer perfect wordt gereinigd.

Miele-kwaliteit

Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit. Van idee tot eindproduct. Miele-stofzuigers worden uitsluitend in eigen fabrieken ontwikkeld en gefabriceerd. Aan het einde van het productieproces wordt de werking van elke stofzuiger nog een keer uitgebreid getest. Pas als de apparaten deze test hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Zo ben je verzekerd van zorgeloos gebruik tijdens de lange levensduur.

Optimale hygiëne

Het air-clean-filter-systeem bestaat uit wel 12 lagen en biedt je optimale hygiëne. De HyClean-stofcassette houdt het opgezogen stof veilig vast. Dankzij de unieke 4D-technologie blijft de hoge zuigkracht behouden, zelfs bij een volle stofzak. Meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Daardoor komt alleen schone lucht weer terug in de ruimte.


Veelgestelde vragen over het nieuwe energielabel


Wat betekent het precies: Nieuwe labels voor stofzuigers?
Dit houdt in dat je nu andere waarden op het energielabel ziet staan. Tot en met 31 augustus 2017 kenden we het energielabel A tot en met G. Dit is per 1 september 2017 veranderd in A+++ tot en met D. In de afbeelding is deze wijziging visueel weergegeven.


Kan ik nu dus geen oude E tot en met G stofzuigers kopen?
Klopt, het is niet meer mogelijk stofzuigers te kopen met een hoger wattage dan 900 watt (vanaf E).


Betekent dit dat mijn stofzuiger ook minder krachtig stof en vuil opzuigt?
Bij Miele garanderen wij dezelfde zuigkracht als je van ons gewend bent bij de hogere wattages.


Hoe kan het dat de stofzuigers even goed presteren bij een lager wattage?
Miele heeft daarvoor een nieuwe motor ontwikkeld, de Power Efficiency Motor. Deze, in combinatie met de andere eigenschappen van een Miele-stofzuiger, zoals een geoptimaliseerde luchtstroom in de buis en efficiënte zuigmond zorgen ervoor dat de Miele-stofzuigers nog steeds blijven presteren zoals je gewend bent. Voor een optimaal resultaat, ook bij een laag vermogen, heeft Miele daarnaast ook de 4D HyClean stofzak ontwikkeld. Deze sluit naadloos aan op de stofzuiger waardoor de luchtstroom ook daar geoptimaliseerd kan blijven en Miele de kwaliteit blijft leveren, waar Miele voor staat, namelijk Immer Besser.


Veranderen er nog meer regels, behalve dat het maximaal vermogen naar 900 watt is verlaagd?
Ja. De nieuwe stofzuigers mogen niet meer dan 80 dB aan geluid produceren. Ook mogen ze niet meer dan 1% aan stofdeeltjes uitstoten en moet de minimale stofopname 98% zijn op harde vloeren en 75% op tapijt.


Zijn er behalve de energielabels nog andere ontwikkelingen binnen het nieuwe assortiment Miele-stofzuigers?
Jazeker, Miele introduceert ook een aantal nieuwe kleuren: Petrol, Techblauw en Grafietgrijs bij de stofzuigers met zak en daarnaast heeft Miele nu ook een speciale stofzuiger voor mensen met allergie problemen, de Complete C3 Allergy.

Welke stofzuiger past bij jou?

Voor dierenliefhebbers
Complete C3 Cat & Dog
Voor kwetsbare, harde vloeren
Complete C3 Parquet
Voor mensen met allergie
Complete C3 Allergy
De echte alleskunner
Complete C3 TotalCare

Benieuwd waar je een Miele-stofzuiger kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels