Miele-ovens/combimagnetrons

Vertrouw je gerechten toe aan een Miele-keukenapparaat.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Vijf redenen om voor Miele te kiezen:


  • Jarenlang onbezorgd genieten
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken
  • Perfecte resultaten door de gelijkmatige temperatuur
  • Binnen vijf minuten voorverwarmd op 180 °C
  • Een Active-oven is al verkrijgbaar vanaf € 649,-

Zeer gemakkelijk schoon te maken

Hoe fijn is het als je nooit meer moeite hoeft te doen om jouw keukenapparaat schoon te krijgen? Een Miele-oven of -combimagnetron biedt dit gemak! Hieronder lees je meer over de twee verschillende uitvoeringen.

PerfectClean-antiaanbaklaag

De bereidingsruimte, bakplaten, schuifrails en het rooster zijn voorzien van een speciale coating. Etensresten kunnen zich daardoor niet meer hechten. Ook worden vetrestjes door de katalytische achterwand tijdens het bakken en braden al afgebroken. Het schoonmaken van deze moeilijk bereikbare plek gaat dan ook vanzelf.

Pyrolyse-zelfreinigingssysteem

Zonder langdurig te schrobben en bijtende schoonmaakmiddelen te gebruiken krijg je voortaan jouw apparaat schoon. En eenvoudiger dan dit wordt het niet, want deze reiniging gaat automatisch! Het systeem zet vuile deeltjes op hoge temperatuur om in as. Je hoeft alleen nog maar met een vochtige doek de ovenruimte schoon te vegen.

Best Reviewed


De H 6100 BM is in augustus 2017 door bezoekers van Kieskeurig.nl als beste oven beoordeeld!

Consument aan het woord
“De bediening is makkelijk en de kwaliteit is van de hoogste klasse.”


Veelzijdige functies van de Miele-oven

Alle Miele-ovens beschikken onder andere over de populaire functies Hetelucht Plus, Boven- en onderwarmte, Grill en Intensief bakken. Hiermee zet je een pizza, quiche of vruchtentaart op tafel met een krokante bodem en sappige bovenkant. Maar ook een goed stukje vlees die krokant van buiten en sappig van binnen is bereid je in een Miele-oven.

Functies combineren in de Miele-combimagnetron

Ga je liever voor een oven met magnetron in één apparaat? Dan kun je de voordelen van twee volwaardige apparaten ervaren. Bakken, braden en grillen: het kan allemaal. Je kunt de functies afzonderlijk gebruiken - cake bakken in de oven en iets verwarmen of ontdooien in de magnetron -, maar je kunt ze ook combineren voor een lekkere ovenschotel.

Snel warm én snel klaar

Een Miele-oven bereikt binnen vijf minuten de temperatuur van 180 ºC en is dus snel klaar voor gebruik. Een Miele-combimagnetron verwarmt niet alleen snel voor, maar levert jou ook een tijdsbesparing van 30% op. Door de magnetron- en bakfunctie tegelijkertijd te gebruiken, staan jouw gerechten namelijk sneller op tafel.

Bakken en braden met stoom

Ovens en combimagnetrons met de functie Professional kunnen zorgen voor meer vocht in de bereidingsruimte. En het verhogen van de luchtvochtigheid verhoogt het resultaat! De stoominjectie wordt op het juiste moment toegevoegd, wat ideaal is voor bijvoorbeeld brood. Gegarandeerd geurig en luchtig, alsof het vers van de bakker komt.

Benieuwd waar je een Miele-oven of -combimagnetron kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels