Miele-kookplaten

Vertrouw je gerechten toe aan een Miele-kookplaat.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Inductie, gas of keramisch?

De eerste keuze waar je voor wordt gesteld is natuurlijk: inductie, gas of keramisch? Voor welke warmteoverdracht je ook kiest, een kookplaat van Miele is altijd makkelijk te bedienen en reinigen én van hoogstaande kwaliteit.

Inductie
Steeds meer huishoudens kiezen voor inductie. De warmte ontstaat direct in de bodem van de pan en is daardoor energiezuinig, snel en veilig. Ook kun je de temperatuur nauwkeurig afstellen. Het kookproces wordt vrijwel hetzelfde ervaren als koken met gas.

Gas
Voor koken met gas zijn er geen aparte kookgroepen in de meterkast nodig en hoef je geen aparte pannen aan te schaffen. Deze manier van koken is vertrouwd en het zichtbare van de glasvlam spreekt velen aan. Gaskookplaten van Miele zijn makkelijk te ontsteken.

Keramisch
Het verwarmen van de kookzone vindt plaats door verwarmingselementen onder het glas. Dit zie je door het rood opgloeien van de kookzone. In vergelijking met inductie warmt een keramische kookplaat langzamer op en blijft hij langer warm.

Inductie: de snelle TwinBooster-functie

Snel, sneller, snelst… Met de TwinBooster-functie bij inductiekookplaten kun je het vermogen van twee kookzones bundelen. Hiermee kun je twee liter water in minder dan vier minuten aan de kook brengen.

Keramisch: de snelle ExtraSpeed-functie

De elementen van de keramische kookplaten zorgen voor een zeer korte opwarmtijd als je de functie ExtraSpeed inschakelt. De aankooktijd kun je zelfs met 35% verkorten!

2x Best Reviewed


Zowel één van onze inductiekookplaten als keramische kookplaten werd in maart bekroond tot 'Best Reviewed'!

  • Inductiekookplaat KM 6115
  • Keramische kookplaat KM 5600

Eenvoudig te bedienen

Alle kookplaten van Miele kun je snel en zonder na te denken bedienen, of je nu kiest voor EasyControl Plus (een +/-toets), DirectControl (een cijferreeks) of knoppen. De bedieningsvormen zijn ontwikkeld om het instellen van de kookzones jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Makkelijk schoon te maken

Door het gladde oppervlak van inductie en keramisch kun je vetspatten makkelijk schoonmaken. Bij inductiekookplaten is het inbranden van etensresten zelfs onmogelijk, omdat de plaat redelijk koel blijft. Het voordeel van een gaskookplaat is dat de pannendragers in de vaatwasser kunnen.

Benieuwd waar je een Miele-kookplaat kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels