Miele-koffiemachines

Geniet van de meest aromatische koffiespecialiteiten
met een Miele-koffiemachine.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

Perfectie van persoonlijke smaak

Afhankelijk van de koffiesoort en de gewenste sterkte van de koffie kun je de bereiding instellen zoals je wilt: maling traploos van zeer fijn tot grof, te malen hoeveelheid, koffie-temperatuur, te malen koffie en de hoeveelheid water. Zo creëer met het hoogste gemak je persoonlijke smaak. Proef en beleef het verschil.

Voordelen van de Miele CM5-serie koffiemachines

Vijf kleuren

De vrijstaande koffiemachine CM5 is verkrijgbaar in vijf kleuren: braambesrood, grafietgrijs, grafietgrijs met PearlFinish, obsidiaanzwart en rosé goud met PearlFinish. Door z'n eigentijdse design past de nieuwe CM5 in elke moderne keuken.

Eenvoudig te reinigen

De reiniging van de apparaten is bijzonder eenvoudig. De melkleidingen reinigen zich automatisch en de meeste onderdelen kunnen dankzij ComfortClean in de vaatwasser worden geplaatst.

OneTouch for Two

Het zetten van jouw favoriete warme drank is nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij de OneTouch for Two-functie zet je met één druk op de knop twee koffiespecialiteiten.

Perfect melkschuim

In een handomdraai maak je warme melk of romig melkschuim in het kannetje of direct in het kopje of glas.

Extra voordelen van de Miele CM6-serie koffiemachines

Gebruikersprofielen

Individuele gebruikersprofielen: er kunnen maximaal vier profielen worden geprogrammeerd voor ieder zijn smaak.

Bonenreservoir: 300 gram

De CM6-koffiemachine biedt een bonenreservoir met een inhoud van 300 gram. Dit reservoir is iets groter ten opzichte van de CM5, waardoor er 100 gram extra koffiebonen in passen.

Extra voordelen van de Miele CM7-serie koffiemachines

CupSensor

Ideale afstand: de CupSensor herkent automatisch de hoogte van kopjes of glazen en brengt de uitloop in de juiste stand voor behoud van het aroma.

Touch-bediening met gebruikersprofielen

Ieder zijn smaak: stel voor maximaal 10 individuele profielen de hoeveelheden en temperatuur in voor koffie- en melkdranken, voor heet water en voor thee.

Tot 20 verschillende warme dranken

Veel keuze voor genieters: met de CM7 zet je tot 20 verschillende soorten thee en koffie perfect zoals het hoort. Geheel automatisch.

Automatisch ontkalken

De CM7500 ontkalkt geheel zelfstandig dagelijks op een door jou te bepalen tijdstip. Zo wordt permanente kalkafzetting voorkomen en zijn agressieve chemicaliën niet nodig.

Benieuwd waar je een Miele-koffiemachine kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels