Miele-koelkasten/
koel-vriescombinaties

Vertrouw het bewaren van eten
en drinken toe aan een koelkast
of koel-vriescombinatie van Miele.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

NoFrost: nooit meer ontdooien

Binnen in de ruimte kan zich geen ijs meer afzetten, omdat koele, droge lucht gelijkmatig wordt verdeeld met de circulatiekoeling. Ook zullen de producten in de vriezer niet vol met ijs komen en de schuifladen kunnen altijd open en dicht, zonder last te hebben van ijsafzettingen.


Best Reviewed


De KD 26052 ws is in juli 2017 door bezoekers van Kieskeurig.nl als beste koel-vriescombinatie beoordeeld! De koel-vriescombinatie KFN 29133 D werd in april 2017 ook bekroond tot ‘Best Reviewed’ en de inbouwkoelkast K 35222 iD in mei 2017.


Consumenten aan het woord
  • “Het openen van de deur gaat gemakkelijk”
  • “Wat een binnenruimte. Echt super fijn!”
  • “Temperaturen zijn makkelijk in te stellen”
  • “De bakken en glasplaten voelen degelijk aan”
  • “Mooie heldere verlichting”

Zo blijft je voeding langer vers

In de speciale koelzone PerfectFresh blijft je voeding tot drie keer langer houdbaar dan in het traditionele koelgedeelte. Vele soorten fruit en groente kunnen zelfs langer bewaard blijven dan de THT-datum. Vlees, vis en zuivel blijven in de droge PerfectFresh-zone zelfs vers tot wel drie weken na de houdbaarheidsdatum. Met PerfectFresh Pro profiteer je zelfs van een tot vijf keer langere houdbaarheid.

DuplexCool: optimale bewaarcondities

Twee apart in te stellen koudecircuits voor het koel- en het vriesgedeelte zorgen continu voor een optimale koeling. Ook is er geen luchtuitwisseling tussen de twee zones. Dit voorkomt uitdroging van voedsel en overdracht van geurtjes.

Hoogste energie-efficiëntieklasse

Dankzij het efficiënte koelsysteem en moderne isolatiematerialen voldoen de Miele-koelkasten en koel-vriescombinaties aan de hoogste energie-efficiëntieklasse tot wel A+++ bij hoge capaciteit en gebruikelijke flexibiliteit.

FlexiLight & Led-verlichting

De nieuwe FlexiLight-glasplaatverlichting verlicht de binnenruimte en kan flexibel op elk inschuifniveau worden geplaatst. Dit in combinatie met led-plafondverlichting zorgt voor optimale verlichting van de binnenruimte.

Nieuw

Miele Blackboard edition
De speciale Blackboard edition is een highlight in elke keuken. Geef uiting aan creatieve boodschappen en tekeningen op de voorzijde van de koel-diepvrieskast met traditionele krijtjes of speciale krijtstiften.

Benieuwd waar je een Miele-koelkast/
koel-vriescombinatie kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels