Trends en Innovaties


Miele biedt een zeer breed assortiment keukenapparaten voor in de keuken - van ovens, stoomovens en kookplaten tot afzuigkappen en inbouwkoffieautomaten. Maak kennis met de nieuwste keukenapparatuur!

Bekijk interactieve brochure

ArtLine - volledig greeploos

Pure designs met veel rechte lijnen bepalen al vele jaren het moderne wonen. Keukens in deze stijl beschikken over een tijdloze elegantie, waardoor ze een designobject genoemd mogen worden. Miele voegt nu aan deze stijl een geheel nieuw, innovatief design toe: ArtLine. De ArtLine-apparaten van Miele* zijn de eerste, volledig greeploze inbouwapparaten, dankzij de Touch2Open en SoftOpen-technologie.

Geniet van het vrije zicht

De TwoInOne is de eerste Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging*. Deze nieuwste kookplaat is dé oplossing voor moderne, open keukens. Doordat de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is, ervaar je maximale vrijheid tijdens het koken. En dankzij Con@ctivity 2.0 reageert de afzuiging automatisch op de instellingen van de kookplaat, waardoor vet, vocht en geurtjes optimaal worden verwijderd.Wijnklimaatkast in nieuwe kleuren

De compacte, greeploze wijnklimaatkast is al verkrijgbaar in roestvrij straal met CleanSteel en daar worden de kleuren grafietgrijs en obsidiaanzwart aan toegevoegd. Hierdoor kunnen er nog meer combinaties gemaakt worden! In de 45 centimeter hoge wijnklimaatkast is ruimte voor maar liefst 18 wijnflessen.Koken met stoom – lekker én gezond

De stoomoven is een echte alleskunner en de ideale aanvulling op een oven en kookplaat. Miele-stoomovens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringsvormen. Voor welk model je ook kiest, je kunt je verheugen op gezonde gerechten met een intense smaak.

Meer Trends en Innovaties

Een juweel in elke keuken

De wandschouwafzuigkap met briljantwit glazen scherm heeft in het midden dimbare led-verlichting en zorgt daarmee voor een sfeervol aanzicht op je keuken.

Intense smaakbeleving

Perfecte condities voor het bewaren van levensmiddelen of het voorbereiden op sous-vide koken. De nieuwe vacumeerlade overtuigt door haar grote veelzijdigheid.

Blackboard edition

Met de nieuwe vrijstaande koel-diepvrieskasten van Miele creëer je het ideale klimaat voor het bewaren van levensmiddelen. Tip: de speciale Blackboard edition is een highlight in elke keuken.

Schone vaat binnen 1 uur

Alle EcoFlex-vaatwassers van Miele zijn voorzien van het unieke afwasprogramma QuickPowerWash. Dit programma reinigt en droogt serviesgoed en bestek in slechts 58 minuten!

Binnenkijken bij...

"Vanuit de eetkamer zie je de wijnklimaatkast.
Dat staat heel sfeervol met de led-verlichting."

BEKIJK DE KEUKEN VAN MIRANDA

4 inbouwapparaten = 5 jaar zekerheid

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je het Miele Zekerheidsplan cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op je nieuwe apparaten.

Lees meer over de actie

Advies op maat


Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe keuken of keukenapparatuur? Breng dan een bezoek aan het Miele Experience Center in Vianen of bezoek een Miele Kitchen Experience Partner bij je in de buurt.

Volg kosteloze kookdemonstratie Bezoek partner

Bezoek een Miele Kitchen Experience Partner


Op de kaart vind je de meest dichtstbijzijnde Miele Kitchen Experience Partner. Klik hierop voor meer informatie over de dealer.

Volg een kosteloze kookdemonstratie

Wil je advies over welk apparaat het beste bij je wensen past? Dan kun je kosteloos deelnemen aan één van de kookdemonstraties in de stoomtheaters. Deze stoomtheaters bevinden zich in het Miele Experience Center in Vianen.

Lees meer over de kookdemonstratie
Bekijk de Miele Kitchen Experience Partners