Miele-drogers

Geef je wasgoed de allerbeste zorg.
Vertrouw het toe aan een Miele-droger.
Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

FragranceDos: fris ruikend wasgoed


In een Miele-droger wordt je wasgoed niet alleen lekker zacht, maar het gaat ook heerlijk ruiken. De Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geven het wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geurflacon plaats je in de speciale houder en de intensiteit van de geur kun je zelf aanpassen. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed.

Best ReviewedGebruiksvriendelijk en stil
Onze TKG 850 WP heeft in september 2017 de titel ‘Best Reviewed’ gekregen.De beste én snelste droger
Onze TDB 130 WP heeft in augustus 2017 de titel ‘Best Reviewed’ gekregen.


Besparen gedurende de levensduur van de droger

Miele-warmtepompdrogers werken dankzij EcoDry-technologie constant zuinig gedurende de lange levensduur van het apparaat. Door de doeltreffende combinatie van het Miele-filtersysteem met de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de prestaties te verlagen.

SteamFinish: minder strijken door toevoeging stoom

Is strijken niet één van je favoriete bezigheden? Kies dan voor een Miele-droger met SteamFinish. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCare-trommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep in de textielvezels door en maakt het wasgoed zichtbaar gladder.


PerfectDry: nauwkeurige droging dankzij de kalksensor

Perfect Dry herkent de hardheid van het water en stemt de programmaduur daarop af. Dankzij de automatische kalksensoriek droogt je wasgoed tot op de graad nauwkeurig - ook bij bijzonder kalkrijk water. Het wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld.

SoftCare-trommel: behoedzame droging

De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd. Daardoor ontstaat in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt. Hierdoor wordt je wasgoed behoedzaam gedroogd, wat resulteert in minder kreukvorming en eenvoudiger strijken.

Benieuwd waar je een Miele-droger kunt kopen?

Shop online Bekijk winkels